Sökes: mångmiljonär

När jag fick flashen på min mobil om Beckhams övergång stod jag på Ica. Jag skrattade rakt ut och sa till Emma vad som hade hänt, men hon förstod inte riktigt.

Alltså David Beckham har gått till fotbollslaget PSG (samma lag som Zlatan). Becks (för alltid nummer sju i våra hjärtan) kommer, enligt Anna Brolin, sportjournalist, skänka en del av sin lön till välgörenhet. Vi får inte riktigt någon mer information än så – till vem, hur mycket eller ens varför han väljer att göra detta. Det hade varit kul att veta tycker jag.

Däremot får vi veta hur det i hela vida världen ska gå mellan Zlatan och Beckham. Dessa två tuppar (obs tv4s rubriksättning) kanske inte kan komma överens, och OBS! Helena Seger och Victoria Posh Spice Girls Beckham, ska de ens kunna sitta bredvid varandra på matcharenan och inte ingå i slagge?

Jag blir så ledsen när en sportbevakning ska beröra dessa områden som bara sprutar machoideal (tuppfäktning= en vadhållningssport där två tuppar fås att strida mot varandra. Striden kan leda till ena partens död. Åskådarna ges möjlighet att satsa pengar på vem som ska vinna). Mycket märkligt.

Men annars, PSG håller alltså på att köpa sig en plats till en Champions League-vinst. Expressen skrev i december:

Paris Saint-Germains ägare Qatar Sports Investments, med prins Al Thani och president Al Khelaifi i spetsen har spenderat över två miljarder kronor på värvningar under 2012 och när transferfönstret öppnar i januari kommer flera nya spelarköp bli verklighet. Enligt franska uppgifter till SPORT-Expressen har PSG som mål att satsa 200 till 300 miljoner kronor på nya stjärnor kommande månad, precis som vintern 2011. Mittfältsstjärnan Marek Hamsik (Napoli), backen Patrice Evra(Manchester United) och mittfältaren Danielle de Rossi(Roma) är tre troliga köp.”

Det kan vi ju tänka på ett tag, medan vi kollar på denna lilla annons. Och tänka på att allt kommer nog bli bra så småningom.

hehe

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: